Flutur ! Dă banii înapoi,Flutur!

Sunt un consumator de televiziune moderat. Sincer cred că foarte mult din spaţiul de emisie al televiziunilor este încărcat de emisiuni de o calitate îndoielnică, la fel de bune precum manelele ce se aud bubuind între blocuri, în mijloace de transport ori la chermeze organizate peste tot, cu tot felul de prilejuri inventate. Poate tocmai de aceea ,în momentul în care privesc aparatul devenit parte a existenţei noastre, o fac cu oarece atenţie. Cum politicul ocupă nejustificat de mult spaţiu de emisie, mai ales pe posturile de ştiri (probabil invers proporţional cu calitatea „prestaţiei” aleşilor ori aspiranţilor la funcţii de tot felul) nu se poate să nu sară în ochi frecvenţa cu care Gheorghe Flutur, apare în materialele filmate. Cred că este şi destul de regizat locul în care apare. Mereu imediat după Boc, mereu în apropierea lui Băsescu, mereu lângă poşetele lui madam Udrea. La Guvern, pe şantierele autostrăzilor, la tăieri de tot felul de panglici, la Convenţia Femeilor din PDL (o fi fiind de 5 ori femeie ?!), peste tot.
În acest moment, nu pot crede decât că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava râvneşte la gloria starurilor de cinema. Numai astfel se poate explica logic de ce petrece la Bucureşti mai mult timp decât în locul de unde îşi ia banii (nu puţini…) şi unde, în teorie, semnează condica, precum orice bugetar. Sunt sigur că dacă cineva ar avea curiozitatea să monitorizeze apariţiile la tv ale lui Gheorghe Flutur s-ar întreba, firesc, cum şi mai ales când îşi exercită mandatul câştigat prin absenţa votanţilor din judeţ. Şi la fel de firesc s-ar întreba câţi bani primeşte domul Flutur lunar, în condiţiile în care nu face treaba pe care ar trebui s-o facă. Pentru că zilele petrecute în compania pedeleilor săi nu pot fi, decât cu rare excepţii, considerate deplasări în interesul serviciului. În consecinţă, leafa lui ar trebui diminuată proporţional cu numărul zilelor lipsă de la serviciu. Şi poate s-ar cere şi sancţionarea sa (chiar demiterea) pentru neîndeplinirea acestui serviciu. Dar cine s-o ceară???membrii Consiliului Judeţean ? „De-ar fi s-o văd, aş mai trăi o dată”…
Până în momentul în care i se va cere socoteală (se va întâmpla asta vreodata?) Flutur se preumblă cu caravana cinematografică PDL şi continuă a face cam ce vrea el în bătătură.
Şi dacă tot am pomenit mai înainte de votanţi. Chiar şi aia câţiva călători cu autobuzele ,tot trebuie consultaţi în legătură cu reorganizarea teritorială. Are Flutur curajul să le spună în faţă că părerea lor nu contează? Sau se vede deja „voievodul” unei Suceve adăugite cu bucăţi de Botoşani ? (că de la fratele Pinalti nu cred că are curajul să ia ceva şi nici de la Simirad…)
Dar să revenim la oile noastre…Alea cu care a scris el frumos-frumuşel pe dealurile patriei… Flutur! Iei bani nemeritaţi ! Flutur! Dă banii înapoi!!!

Reclame