Flutur !!!Gata cu prosteala Flutur!!!

Frunzăresc un cotidian local. Frunzărindu-l, tocmai dau de o declaraţie extrem de interesantă. Domnul Alexandru Scheul, preşedintele Asociaţiei “Produs în Bucovina” declară, fără putinţă de a-i fi răstălmăcite vorbele: “S-a vehiculat că toate cheltuielile cu aceste târguri ( este vorba despre târgurile “Produs în Bucovina”) sunt suportate de Consiliul Judeţean. Este total fals. Noi, producătorii,mergem pe cheltuiala noastră, aşa cum s-a întâmplat şi la târgul din Iaşi. Noi am suportat inclusiv transportul pentru Ansamblul Ciprian Porumbescu şi transportul scenei. Şi asta pentru că noi avem singurul scop de a promova Bucovina. Avem cheltuieli foarte mari,dar scopul nostru este pe termen lung, pentru promovarea produselor şi pentru promovarea Bucovinei”.
Buun…În urma respectivei declaraţii din “Monitorul de Suceava” este clar că cei ce au constituit această asociaţie şi activează în cadrul ei sunt conştienţi de “bătaia” lungă a intreprinderii lor şi de paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a se impune ca brand. Paşi care , firesc, presupun şi cheltuieli de promovare,pe care, iată, le suportă singuri. Atunci apare, firesc întrebarea: pentru ce îi trebuiau, în fapt, bani lui Flutur? Ăia pe care îi cerea în Consiliu…Să “dea bine” el în faţa liderilor PDL la Timişoara şi a-şi mai face niscai campanile pe bani publici ,ori pentru promovarea târgului “Produs în Bucovina”? După cum am mai afirmat, implicarea Consiliului Judeţean nu ar trebui să fie financiară, ci la nivelul contactelor între instituţiile similare din judeţe, girând astfel seriozitatea manifestării şi a celor ce participă la ea.
Dar întrucât ne-am obişnuit să avem cheltuieli cu gripa aviară în lipsa acesteia, de ce nu am avea şi cheltuieli de reprezentare în timp ce în fapt acestea sunt achitate de către altcineva? Dacă Flutur e plătit de suceveni şi face politica PDL pe oriunde în ţară apărând mai des la tv decât în propriul birou, de ce nu am avea încă nişte bani care să asigure puşculiţa de partid în zilele negre care se vor apropia cât de curând?
Flutur!!!Gata cu prosteala Flutur!!!
A…Şi dă banii înapoi Flutur!!!

Reclame